CONTACT

Augmentare gambe si fese - Clinica Roua

Cu obiceiuri bune de alimentație și exerciții fizice, cei mai mulți dintre noi pot atinge o greutate sănătoasă. Dar chiar și atunci când suntem aproape de greutatea noastră ideală, pot rămâne zone de grăsime și piele moale – umflături care ne duc departe de corpurile elegante și tonifiate pe care ni le dorim. BodyTite este un tratament revoluționar care folosește energia de radiofrecvență pentru a strânge pielea liberă. Atunci când este combinat cu liposucția, se poate topi și îndepărta buzunarele de grăsime vizate pentru rezultate de remodelare corporală de lungă durată.

Contactați Clinica Roua astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla dacă BodyTite vă poate ajuta să vă sculptați corpul la proporțiile ideale.

Ce este BodyTite?

BodyTite este un tratament de ultimă generație care folosește energia de radiofrecvență pentru a strânge pielea și a stimula producția de colagen. Oferă o alternativă neinvazivă la intervenția chirurgicală pentru strângerea și întărirea pielii lăsate, fie din cauza pierderii în greutate, a sarcinii sau a îmbătrânirii. BodyTite este adesea combinat cu o formă minim invazivă de liposucție (lipoliză asistată cu radiofrecvență sau RFAL) pentru a lichefia și a elimina buzunarele de grăsime rezistente la dietă și la exerciții fizice. Tratamentul lasă doar cicatrici minuscule, practic invizibile și nu sunt necesare cusături.

Combinația într-o singură procedură de strângere a pielii și eliminare a grăsimilor cu cicatrici minime face din BodyTite o alternativă atractivă la liposucția tradițională și la alte proceduri non-invazive de îndepărtare a grăsimilor. Recuperarea este mult mai rapidă decât la liposucția tradițională, iar rezultatele de strângere a pielii oferă un avantaj față de tratamentele care elimină doar grăsimea.

BodyTite este un tratament aprobat de FDA. Poate fi folosit pentru a strânge pielea și pentru a elimina excesul de grăsime de pe orice zonă a corpului, inclusiv:

  • Abdomen
  • Coapsele
  • Șolduri
  • genunchi
  • Arme
  • Fesele
  • Gât
  • Linia de sutien
  • Sânii masculini

Sunt un bun candidat pentru BodyTite?

BodyTite poate fi o procedură ideală pentru dvs. dacă vă aflați aproape (în interval de 30 la sută din) greutatea ideală și aveți zone cu piele moderat slăbită și buzunare de grăsime care sunt rezistente la dietă și exerciții fizice. Este cel mai eficient pentru conturarea și strângerea anumitor zone ale corpului. Nu este un tratament de slabit.

Cei mai buni candidați au, în general, o sănătate bună. BodyTite nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează sau persoanelor cu boli autoimune, boli de piele, infecții sau alergii la anumite anestezice locale. Ca și în cazul oricărui tratament de chirurgie plastică, dacă fumezi, va trebui să te lași cu cel puțin trei săptămâni înainte de procedură.

Ce se întâmpla în tratamentul BodyTite?

Dacă aveți procedura BodyTite pentru a îndepărta grăsimea, primul pas va fi să administrați un anestezic local în zona de tratament. Dr.  face apoi o mică incizie în piele, suficient de mare pentru a introduce o canulă (un tub chirurgical subțire) la capătul căreia se află electrozi care emit energie de radiofrecvență. Aceste explozii de energie controlate cu precizie se încălzesc și lichefiază celulele adipoase, care sunt apoi aspirate prin canulă. Căldura de la exploziile de radiofrecvență stimulează și producția de colagen, un compus care, în timp, funcționează pentru a strânge și întineri pielea. Senzorii monitorizează temperatura pielii pe tot parcursul tratamentului pentru a controla intensitatea exploziilor de energie.

Tratamentul unei singure zone durează 30 până la 45 de minute după ce a fost amorțită cu anestezicul. Deoarece majoritatea pacienților primesc tratament în mai mult de o zonă, întreaga procedură durează de obicei două până la patru ore.

La ce rezultate mă pot aștepta de la tratamentul cu BodyTite?

Rezultatele de strângere a pielii ale tratamentului BodyTite vor începe să fie vizibile în două săptămâni și vor continua să se îmbunătățească în următoarele săptămâni, deoarece nivelurile crescute de colagen din piele o fac să se întărească și să se contracte. Majoritatea pacienților văd o contracție de 25 până la 45% a pielii în zona tratată atunci când rezultatele maxime sunt atinse la aproximativ șase luni.

Rezultatele liposucției vor dura mai mult pentru a fi vizibile, deoarece reacția inițială la procedură va include o anumită umflare. Veți vedea rezultatele eliminării grăsimilor în aproximativ trei luni. Rezultatele tale vor depinde de zona tratată și de câtă grăsime a fost îndepărtată. Dr. Wilson vă poate arăta fotografii înainte și după ale altor pacienți pentru a vă oferi o idee despre cât de semnificative pot fi efectele de slăbire și conturare.

INDICATII PENTRU PACIENT