CONTACT

MARIREA SANILOR - augumentare mamara

Obținerea unor proporții echilibrate și atractive este o parte cheie a sentimentului de încredere in propria persoana. Prin urmare, multe femei aleg să isi imbunatateasca forma sânilor. Implanturile mamare pot fi solutia ideala pentru a creste volumul sânilor, a le reda proiectia si simetria. 

Pentru rezultate optime, fiecare procedură de mărire a sânilor trebuie personalizată pentru a reflecta tipul de corp și preferințele individuale ale pacientului. La Clinica Roua, ne facem timp pentru a ne cunoaște pe fiecare dintre pacienții noștri, începând cu o consultație cuprinzătoare. Ne străduim să oferim servicii pline de compasiune, personalizate, care oferă cea mai înaltă calitate a îngrijirii pacienților. Pentru a afla mai multe despre modul în care se realizează mărirea sânilor, consultați ghidul de mai jos:

CE ESTE AUGMENTAREA MAMARA?

Augumentare mamara

Mărirea sânilor este frecvent căutată ca răspuns la schimbările naturale care influențează dimensiunea și forma sânilor. Alăptarea, menopauza și pierderea în greutate, de exemplu, toate pot duce la o scădere a volumului sânilor. Când sânii își pierd plenitudinea inițială, prezența excesului de piele îi poate face să pară plati și mai puțin tineri. Implanturile mamare sunt o soluție excelentă pentru această problemă, deoarece susțin țesutul mamar existent al pacientului și creează contururi cu aspect natural. Implanturile mamare sunt, de asemenea, frecvent utilizate pentru a mări sânii mici și pentru a da figurii pacientului o formă clasică de „clepsidră”.

Aumentarea mamara  a evoluat foarte mult de la momentul initial. Astăzi, implanturile realizate din silicon biocompatibil oferă pacienților o opțiune sigură și durabilă pentru a adăuga volum sânilor. Implanturile de silicon sunt în general considerate superioare implanturilor saline, deoarece imită mai exact aspectul și senzația țesutului mamar natural.

ALEGEREA UNUI TIP DE IMPLANT

Se folosesc două tipuri diferite de implanturi de silicon: implanturi tradiționale de silicon și implanturi stabile, care se mai numesc și implant de gel de silicon coeziv. Implanturile tradiționale de silicon sunt umplute cu un gel de silicon vâscos, în timp ce implanturile de ursuleț de gumă sau implanturile de gel de silicon coeziv sunt umplute cu o formă foarte coezvă de gel de silicon care își menține ferm forma. Asemenea unei ., își mențin forma perfect chiar și atunci când sunt tăiate în jumătate. Implanturile pentru ursuleți gummy sunt disponibile atât în ​​formă rotundă, cât și în formă. Implanturile în formă de lacrimă pot imita mai îndeaproape panta naturală a sânului.

Ambele tipuri de implanturi au avantaje distincte: implanturile cu ursuleți gummy sunt favorizate de unii pacienți, deoarece sunt excelente în menținerea formei pe parcursul mai multor ani; sunt, de asemenea, foarte rezistente la ondulare și scurgere. Implanturile tradiționale cu gel de silicon, pe de altă parte, au o senzație mai moale, care amintește de țesutul natural al sânului. Când vizitați Clinica Roua pentru o consultație, vă vom ajuta să alegeți forma și materialul potrivite pentru implant pentru a vă flata silueta.

La Clinica Roua folosim implanturi Sientra.

PROCEDURA PE SCURT

Înainte de a vă opera, dr. vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă recupera confortabil. Veți primi o rețetă pentru medicamente pentru durere și o îmbrăcăminte specială de compresie pe care să o purtați după operație. Va trebui să purtați această îmbrăcăminte în locul unui sutien convențional pentru a minimiza umflarea și a accelera vindecarea.

Mărirea sânilor se efectuează în timp ce pacienta este sub anestezie generală, astfel încât veți fi adormit în timpul operației. Această abordare asigură confortul complet al pacientului. După ce ați fost sedat, dr.  va face o mică incizie în fiecare sân, în interiorul pliului inframamar. Plasarea inciziilor în pliul de sub sân ascunde în mod eficient orice cicatrice de sub proeminența naturală a sânului. Inciziile inframamare sunt, de asemenea, necesare pentru plasarea implanturilor de urs gumos. (Aceste implanturi nu pot fi comprimate pentru a fi introduse printr-o incizie mai îndepărtată.)

De obicei, implanturile mamare sunt plasate într-un buzunar direct sub mușchiul pectoral. Această tehnică de plasare folosește țesutul muscular al pacientului pentru a masca porțiunea superioară a implantului. Acest lucru păstrează panta naturală a sânilor și îi împiedică să capete un aspect prea rotund. Cu toate acestea, plasarea subglandulară (unde implanturile sunt introduse deasupra mușchiului pectoral) este uneori o alternativă viabilă pentru pacienții care au o cantitate substanțială de țesut mamar natural.

INDICATII PENTRU PACIENT