CONTACT

ÎNTINERIRE VAGINALA LA ROUA

Labioplastia abordează excesul de piele a labiilor mici și pierderea de volum a labiilor mari. Ambele modificări apar în timpul procesului natural de îmbătrânire, dar în unele cazuri, excesul de piele poate apărea la pacientele mai tinere, aflate în premenopauză. Excesul de piele a labiilor mici poate fi asociat cu durere și dificultăți la îmbrăcăminte. Pacienții care sunt supuși labioplastiei notează adesea îmbunătățiri nu numai în aspectul labiilor, ci și confort în îmbrăcăminte, exerciții și activități intime.

Există mai multe tehnici pentru a reduce cantitatea de piele din labiile mici. În majoritatea cazurilor, pielea este îndepărtată fie liniar, fie pe cale. Cea mai bună tehnică depinde de fiecare pacient în parte și adesea este necesară o combinație de tehnici.

Pierderea volumului la nivelul labiilor mari este adesea corectată prin transferul de grăsime (altoire de grăsime) în zonă. Acest proces implică îndepărtarea grăsimii dintr-o zonă a corpului și transferul acesteia în labii folosind seringi și canule mici.

Labioplastia poate fi efectuată ca o procedură chirurgicală ambulatorie.

PROCEDURA PE SCURT

La consultația dumneavoastră veți discuta preocupările dumneavoastră cu echipa noastra. Va fi efectuat un examen și va fi oferit un plan de tratament adecvat. Doctorii noastri și personalul nostru înțeleg natura delicată a acestei consultații și vor depune toate eforturile pentru a oferi un mediu confortabil.

POST-OPERATIE

Vă rugăm să consultați instrucțiunile noastre pre și postoperator.

LABIOPLASTIE

Pacienții cu piele redundantă și mucoasa labiilor mici sunt candidații ideali pentru labioplastie. Pacienții care solicită labioplastie se plâng de obicei de durere în timpul actului sexual, dificultăți cu lenjeria și durere în timpul exercițiilor fizice. Mulți pacienți caută labioplastie pentru îmbunătățirea estetică a labiilor.

Recuperarea după labioplastie este variabilă și specifică pacientului. În general, majoritatea pacienților se pot aștepta la două până la trei zile de durere și drenaj ușor din zona chirurgicală. Durerea este de obicei controlată cu ușurință cu medicamente pentru durere fără prescripție medicală, cum ar fi Tylenol și Ibuprofen, dar sunt furnizate și medicamente suplimentare pentru durere. Suturile folosite pentru această procedură se autodizolvă și nu trebuie îndepărtate. Mulți pacienți notează că suturile s-au dizolvat complet la 3 săptămâni. Majoritatea pacienților se vor simți complet recuperați la aproximativ o săptămână și se vor întoarce la exerciții după două săptămâni până la trei săptămâni. După operație, pacienții trebuie să se abțină de la actul sexual timp de cel puțin o lună și până la dizolvarea tuturor suturilor.

Datorită naturii pielii și țesutului labiilor, cicatricea nu este de obicei vizibilă la majoritatea pacienților.

Labioplastia este o componentă a întineririi vaginale. Labioplastia se adresează porțiunii externe a organelor genitale, în special labiilor mici. Întinerirea vaginală completă se adresează porțiunii interne a vaginului și se face adesea cu dispozitive laser sau cu radiofrecvență.

Majoritatea pacienților aleg să se supună labioplastiei ca o procedură de cabinet cu anestezie locală, cum ar fi lidocaina. Acest lucru este aproape întotdeauna bine tolerat. Pacienții iau adesea premedicații, cum ar fi un medicament anti-anxietate și medicamente pentru durere, înainte de procedură. În cazuri rare sau când pacienții combină labioplastia cu alte tratamente, poate fi utilizată anestezia generală.

Partenerii sexuali vor observa o diferență în aspectul labiilor după această procedură. Partenerii sexuali pot observa, de asemenea, o diferență de senzație în timpul actului sexual.

În cele mai multe cazuri, nu există nicio schimbare sau, uneori, o îmbunătățire a senzației.

În majoritatea cazurilor, labioplastia nu afectează pielea din jurul clitorisului. Pacienții cu piele excesivă peste clitoris, cunoscută și sub numele de glugă clitoridiană, pot alege să li se îndepărteze această piele. În timpul acestei proceduri, se acordă atenție pentru a nu răni clitorisul subiacent. Necesitatea reducerii capotei clitoridiene

Consultația și procedura nu se efectuează în aceeași zi. Consultarea permite evaluarea adecvată a necesității chirurgicale și discutarea riscurilor și beneficiilor procedurii. În momentul consultării, medicamentele pentru durere sunt prescrise astfel încât să fie disponibile pentru procedura în sine.

INDICATII PENTRU PACIENT