CONTACT

LIFTING SPRANCENE LA CLINICA ROUA

De-a lungul timpului, sprânceana începe adesea să se lase, determinând formarea de cute pe frunte. Aceste modificări ale nuanței și fermității pielii îți pot modifica expresia, făcându-te să arăți obosit, supărat sau trist. Deși tratamentele nechirurgicale precum Botox® pot trata eficient semnele timpurii ale îmbătrânirii sprâncenelor, laxitatea avansată a frunții necesită îngrijire chirurgicală. Operația de lifting a sprâncenelor, cunoscută și sub numele de lifting al frunții, oferă o soluție de lungă durată pentru pielea căzută deasupra ochilor.

INTRODUCERE ÎN CHIRURGIA DE lifting sprâncenele

Operația de ridicare a sprâncenelor poate viza multiple semne de îmbătrânire pe frunte și în jurul ochilor. Această procedură netezește ridurile statice de pe frunte și poate reduce foarte mult aspectul ridurilor dinamice (picioarele de ciorb) din jurul ochilor. De asemenea, poate ridica linia sprâncenelor, poate corecta asimetria sprâncenelor și poate ridica pleoapele cu glugă.

Dr.  încorporează frecvent operația de lifting a sprâncenelor în operația de lifting facial, dar poate fi efectuată ca o procedură de sine stătătoare, în funcție de obiectivele pacientului. Operația de ridicare a sprâncenelor poate fi combinată și cu o lifting a pleoapelor (blefaroplastie) dacă pacientul dorește să corecteze pungile proeminente de sub ochi sau să trateze problemele de vedere periferică.

Pentru a obține o întinerire completă cu o cantitate limitată de intervenții chirurgicale, puteți alege să combinați liftingul sprâncenelor cu unul sau mai multe tratamente injectabile. Fillerele dermice, de exemplu, pot fi folosite pentru a umple orice goluri din jurul ochilor care sunt încă prezente după ridicarea frunții. De asemenea, vă pot mări obrajii și bărbia și umple liniile profunde ale zâmbetului, ridicând și rafinând subtil jumătatea inferioară a feței.

Suntem experti în utilizarea tratamentelor injectabile. Când îl vizitezi pentru o consultație, el te va ajuta să dezvolți un plan de tratament personalizat care abordează atât aspectele structurale, cât și cele superficiale ale procesului de îmbătrânire.

CUM SE Efectueaza CHIRURGIA DE lifting sprâncenele?

Doctorul efectuează operații de lifting a sprâncenelor în timp ce pacientul este sub sedare pentru a preveni disconfortul. Pentru a efectua o intervenție chirurgicală de lifting a sprâncenelor, doctorul începe prin a face o incizie în partea superioară a frunții pacientului. Această incizie se face în linia părului, astfel încât pacienții nu vor trebui să fie îngrijorați de prezența țesutului cicatricial vizibil după intervenție chirurgicală; părul ascunde orice cicatrice. Dacă ați experimentat căderea părului de-a lungul vieții (adică, chelie masculină), Dr.  vă va personaliza procedura astfel încât locul inciziei să fie ascuns de linia părului dvs. actuală, dacă este posibil. 

După ce face o incizie în linia părului, Dr.  ajustează cu atenție mușchii frunții, dacă este necesar. Apoi redrapează pielea astfel încât să se așeze lin peste frunte și să îndepărteze orice exces de piele. În final, incizia pacientului este închisă cu suturi și îmbrăcată cu bandaje.

INDICATII PENTRU PACIENT