PROCEDURI

NON-CHIRURGICALE ESTETICE

Estetica Clinica Roua

SIGURANTA SI FRUMUSETE

Bun venit la centrul nostru dedicat procedurilor non-chirurgicale estetice!

Ne dorim sa va ajutam sa va descoperiti frumusetea.

Oferim o gama larga de tratamente personalizate non-chirurgicale, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarui pacient. Daca doriti sa temporizati imbatranirea pielii, sa cumintiti ridurile de expresie, sa obtineti un contur facial bine definit sau sa scapati de excesul de grasime localizata, avem solutii eficiente si inovatoare pentru voi.

0 %

Non-invazive

0 %

Timp redus de recuperare

0 %

Rezultate imediate sau rapide

Estetica Clinica Roua

Printre procedurile noastre non-chirurgicale estetice se numara:

Tratamente cu laser si lumina pulsata intensa (IPL)

Aceste tehnologii avansate ne permit sa tratati diverse probleme estetice, inclusiv reducerea petelor pigmentare, imbunatatirea texturii pielii, eliminarea parului nedorit si revitalizarea tenului.

Injectari cu toxina botulinica

Prin utilizarea toxinei botulinice, putem atenua ridurile si liniile fine, oferindu-va un aspect mai tanar si mai proaspat. Aceasta procedura este minim invaziva si ofera rezultate naturale si de durata.

Umplere faciala cu acid hialuronic

Pentru a restaura volumul pierdut in diferite zone ale fetei si pentru a contura si defini anumite trasaturi, utilizam umplere faciale cu acid hialuronic de calitate superioara. Rezultatele sunt imediate, iar aspectul este natural si armonios.

Tratamente corporale non-invazive

Pentru a va ajuta sa obtineti silueta dorita, oferim proceduri precum criolipoliza (tratarea grasimii prin racire controlata), radiofrecventa pentru remodelare corporala si terapia cu unde de soc pentru reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii.